Általános résztvevői tájékoztató

A képzés időtartamát és időpontjait a képzési programok tartalmazzák.

A bevonulás időpontja – ha szállást igényelt a résztvevő – a képzés első napján 07.30 óra. A többi hallgató a képzés megkezdése előtt 10-15 perccel érkezzen meg.

A képzések minden nap 08.00-16.00 óráig tartanak. A rendészeti vezetővé, valamint a magasabb vezetővé képzésnél a speciális gyakorlati foglalkozások, látogatások 17.00 óra utáni időpontig is elhúzódhatnak. Ebédidő: 12.30-13.30 óra között.

A zavartalan felkészülés érdekében kérjük, hogy a tanfolyamkezdés időpontjáig mindenki érkezzen meg!

 

A képzés helyszíne:

A BM RVVTF objektuma /az objektum egy területen fekszik a ROKK Rendőrképző Akadémia épületeivel/.

A pontos helyszínt a Portaszolgálatnál elhelyezett tájékoztató felirat tartalmazza.

Címe: 2090 Remeteszőlős, Nagykovácsi út 3.

 

 

Megközelíthetőség:

Tömegközlekedési eszközökkel:

Széll Kálmán térről (Moszkva tér) a 61-es villamossal vagy Árpád híd Szentlélek térről 29-es autóbusszal Hűvösvölgy végállomásig, onnan a 63-as autóbusszal a BM iskola megállóig.
Menetrendek:
61-es villamos
29-es busz
63-as busz

Gépjárművel:
Széll Kálmán térről (Moszkva tér) a Szilágyi Erzsébet fasor – Hűvösvölgyi út – Nagykovácsi út útvonalon.
GPS koordináták: 47.55103°N, 18.93235°E
Térképen >>

 

Öltözet: polgári ruha (a tréningekre kényelmes öltözet)

 

A képzésre az alábbiakat hozza magával: szolgálati igazolványát /a beléptetéshez/, íróeszközöket és jegyzetfüzetet, a bentlakók személyes felszerelést /tisztálkodási eszközöket, sportfelszerelést, amennyiben élni kívánnak a sportolási lehetőségekkel/, valamint készpénzt az étkezési költség kifizetésére.

Házirendünk által előírt követelmény, hogy az objektum területére fegyvert /szolgálati, önvédelmi/ nem vihetnek be a hallgatók, azt a kapuügyeleten le kell adni. Ezért kérjük, hogy felkészítéseinkre ne hozzon magával fegyvert, továbbá mobiltelefonját a tanórák alatt kapcsolja ki.

 

Étkezés

A ROKK Rendőrképző Akadémia területén étterem működik.

Árak:

- Ebéd (menü választása esetén): 960,- Ft

- Ebéd (a' la carte): változó

Fizetés módja: készpénzzel a helyszínen.


Az étkezés térítési költségei változhatnak, amelynek jogát a ROKK Rendőrképző Akadémia - az étterem üzemeltetőjével kötött szerződés alapján - fenntartja magának.

Az éttermi szolgáltatások mellett az objektum területén büfé is működik, amely többféle hideg és meleg ételekkel, süteménnyel, üdítővel, valamint kávéval várja vásárlóit.

Az étkezés megrendelésének és fizetésének módja:

A képzések ideje alatt az étkezés önköltséges, amely az objektum területén található étteremben személyesen vagy telefonon, a 38-557-es telefonszámon intézhető. Ebédet – menü igénylése helyett – étlapról (á la carte) is választhatnak. A menü igénybevételét képzés előtt minimum 24 órával jelezni kell a fenti módon.

 

Szállás

A képzés szállásköltsége: egy éjszaka esetén: 2.700 Ft/fő/éj, több éjszaka esetén 2.400 Ft/fő/éj.

A Főosztály által szervezett képzéseken a résztvevők képzéssel (rendészeti vezetővé és magasabb vezetővé képzés) kapcsolatban felmerülő szállásköltségét az őket foglalkoztató szerv költségvetéséből kell fedezni.

Nyilatkozat számla igényléséről

A Nyilatkozat kitöltésével a foglalkoztató szerv kötelezettséget vállalhat a szállásköltség átutalással történő kifizetésére. A kitöltött dokumentumot a szállás elfoglalásakor kell átadni a kollégium gondnokának. A szállásköltség a helyszínen készpénzzel is kifizethető. A szállással kapcsolatos teendők a „C” épület fszt. 16. szobában az érkezéskor intézendők.

Amennyiben a szálló kapacitása nem teszi lehetővé a helyben való elszállásolást, valamint külső helyszíni képzésnél Főosztály segítséget nyújt egyéb elszállásolási lehetőségek feltérképezésében, valamint a szállással kapcsolatos teendők intézésében.

A személygépkocsival érkezők részére az objektum területén parkolási lehetőséget biztosítunk a ROKK Rendőrképző Akadémia által meghatározott módon és parkolóhelyen.

Az utazási költségek a résztvevőt vagy a küldő szervet terhelik.

A ROKK Rendőrképző Akadémián tiszthelyetteseket nevelnek és képeznek, ezért kérjük a képzéseinken résztvevőket, mint több éve hivatásos állományviszonnyal rendelkező tiszteket, vezetőket, hogy magatartásukkal mutassanak példát az akadémia diákjainak, tartsák be a tanintézet és a kollégium házirendjét, a kollégiumban a hangoskodást, italozást mellőzzék és csak az arra kijelölt helyen dohányozzanak.

A jelentkezési/beiskolázási lapot a vezetői továbbképzések esetén, annak megkezdése előtt legkésőbb 1 héttel, rendészeti vezetővé és mestervezetővé képzés előtt minimum 4 héttel előtte a Főosztálynak meg kell küldeni. Amennyiben a megjelölt határidőig jelentkezési/beiskolázási lap nem érkezik meg, akkor a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni.

A jelentkezés elfogadását követően a képzés lemondását vagy a távolmaradás okát írásban a Vezetőkiválasztási és Vezetőképzési Osztály vezetőjének kérjük megküldeni.

A képzéssel kapcsolatos további információkról a BM RVTTF Vezetőkiválasztási és Vezetőképzési Osztály munkatársaitól érdeklődhetnek.

 

Elérhetőségek

Ferenczi Gábor, képzésszervező 
BM telefon: 24-585
Mobil telefonszám:  +36 30/241-5355
E-mail: ferenczi.gabor@bmkszf.hu; gabor.ferenczi@bm.gov.hu;