Tanúsítványok átadása

tanusítvány_átadás

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályát (BM RVVTF) kérte fel arra, hogy a 2021. novemberében meghirdetett tréneri pályázatra jelentkezőknek egy kiválasztási eljárást szervezzen, mely segíti számukra a döntéshozatalt a négy tréneri hely betöltéséhez.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályát (BM RVVTF) kérte fel arra, hogy a 2021. novemberében meghirdetett tréneri pályázatra jelentkezőknek egy kiválasztási eljárást szervezzen, mely segíti számukra a döntéshozatalt a négy tréneri hely betöltéséhez. Ezt követően trénereink 2022. január 17-25. között egy tréneri továbbképzést tartottak a kiválasztott trénereknek, melynek elsődleges céljai az alábbiak voltak:

  • az együttműködés segítése, a közös értékek meghatározása,
  • a résztvevők terepkompetenciájának fejlesztése,
  • az egyenszilárdság megteremtése a tréneri munka során,
  • és az irányítói tréningekre való felkészülés.

A képzés végén Bordás Anikó bv. ezredes, a BVOP Humánszolgálatának vezetője és dr. Horváth Ádám r. ezredes, a BM RVVTF megbízott főosztályvezetője adta át a tanúsítványokat a résztvevőknek.