tanusítvány_átadás

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályát (BM RVVTF) kérte fel arra, hogy a 2021. novemberében meghirdetett tréneri pályázatra jelentkezőknek egy kiválasztási eljárást szervezzen, mely segíti számukra a döntéshozatalt a négy tréneri hely betöltéséhez.

boldog.karacsonyt

Krauzer Ernő főosztályvezető úr meghívására 2021. december 20-án a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály minden munkatársa karácsonyi állománygyűlésen vett részt.

mikulas2021 December 6-án reggel munkakezdéskor a főosztály minden dolgozója névre szóló csokimikulást talált az iroda kilincsére akasztva. Igazi meglepetés. Nagyon szépen köszönjük a Mikulásnak, hogy hosszú vándorútján gondolt ránk is és tudja, hogy milyen szívet melengető minden kis apróság, ami szeretettel készül.
Gina Belügyminisztériumi alkalmazási jogviszonyban eltöltött 10 év alkalmából belügyminiszter úr dicséretben és jutalomban részesítette Stréhli Georgina, tréner munkatársunkat. Az elismerést főosztályvezető úr az évfordulón, 2021. november 29-én adta át. Gratulálunk.
A Főosztály férfi munkatársait – az elmúlt évek hagyományát ápolva és a szervezeti kultúra szerves részeként – a kolléganők a Nemzetközi férfinap alkalmából idén is felköszöntötték. A hölgyek kedves, személyre szabott, kreatív meglepetésekkel fogadták a férfi munkatársakat.
mecses Halottak napján gyertyákat gyújtottunk feledhetetlen barátaink, elhunyt munkatársaink emlékére.
3106 2021. október 25-én a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály ünnepi állománygyűlésén főosztályvezető úr átadta az elismeréseket, amelyeket belügyminiszter úr nemzeti ünnepünk október 23-a alkalmából adományozott.
USA_3 2021. szeptember 29-én Dr. Leyrer Richárd, a BM Nemzetközi Főosztály vezetőjének kíséretében 3 fős USA delegációt fogadtunk konferenciatermünkben.
sportnap1 Főosztályunkon 2021. június 25-én került megrendezésre a sportnappal összekötött állománygyűlés. Napjainkra a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály szervezeti kultúrájának szerves része lett a vidám és kötetlen sportnap, amelyen már harmadik alkalommal vehettek részt a munkatársak.
2021. június 18-án a BM Vizsgaközpont egy tájékoztató, egyeztető megbeszélést tartott a szakmai képzésben érintettek számára. A tájékoztatót Krauzer Ernő r. ezredes úr a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály vezetője nyitotta meg, majd Dr. Nagy Zoltán r. ezredes úr a BM Vizsgaközpont vezetője részletesen kifejtette a találkozó témáit.
<< / 3 >>