BIZTONSÁGPIAC 2019-2020 VII. KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

6

A konferenciára és kiállításra 2020. szeptember 22-én került sor a COVID-19-re tekintettel fokozott egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett.

BIZTONSÁGPIAC 2019-2020 VII. KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

 

A konferenciára és kiállításra 2020. szeptember 22-én került sor a COVID-19-re tekintettel fokozott egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett. A rendezvény fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, védnöke pedig Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány volt. A megnyitót követően a „Fókuszpontok az állami szegmensben 2010-2020 között” pódiumbeszélgetésben a belügyminisztériumot Krauzer Ernő r. ezredes, BM RVVTF vezetője képviselte. Hozzászólásában kiemelte, hogy az elmúlt 10 esztendőben a belügyi szervek hivatásos állomány vezetőkiválasztásában, vezetőképzésében és továbbképzésében jelentős fejlődés tapasztalható. A vezetőkiválasztás tudományosan megalapozott protokoll szerint történik, amely objektíven méri a vezető beosztásba tervezett kollégák kompetenciáit. Ez a módszer nagymértékben segíti a vezetői humánerőpótlás tudatos tervezését, a „megfelelő vezetőt a megfelelő vezetői beosztásba” elv érvényre juttatását. Ismertette, hogy a továbbképzések biztosítják az állámony részére a szolgálati feladatok hatékony és magas színvonalú ellátásához szükséges szakmai ismeretek bővítését, illetve az egyéni kompetenciák fejlesztését. Az állomány körében rendkívül népszerűek a kommunikáció, a stressz és konfliktuskezelés, és a kiégés megelőzése tárgyú továbbképzések.

A rendezvény további pódiumbeszélgetésekkel folytatódott, illetve bemutatók is megtekinthetőek voltak a kiállítás mellett. A fotók forrása biztonságpiac.hu.

5

3

2

1