Megalakult a Belügyminisztérium Vizsgaközpont

Csoport

2020. július 1-jével a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályon belül, az adyligeti objektumban megalakult a Belügyminisztérium Vizsgaközpont.

2020. július 1-jével a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályon belül, az adyligeti objektumban megalakult a Belügyminisztérium Vizsgaközpont. http://bmkszf.hu/tart/index/435/Bemutatkozas

A Vizsgaközpont vezetője, Dr. Nagy Zoltán r. ezredes úr. Az osztály munkatársai szeptembertől már az újonnan és igényesen kialakított irodákban kezdték meg a vizsgáztatási és azzal összefüggő feladataik ellátását. A csapat a színvonalas munkavégzéshez szükséges ismereteket és kompetenciákat szakmai továbbképzések keretében sajátította el.  A Főosztály szervezetének elkötelezettségéhez csatlakozva, felkészülten, emberséggel, támogató hozzáállással, és segítőkészen kezdte meg munkáját a Vizsgaközpont. Jelmondat: Szolgáltatva vizsgáztatunk! Vizsgáztatva szolgáltatunk!

ünnepség tréning
p4