Czáder ImrénéCzáder Imréné c. r. ezredes
Képzésfejlesztési, Monitoring és Képzésszervezési Osztály, osztályvezető

Szakmai háttér
A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar humánszervező szakán végeztem, valamint okleveles személyügyi szervező, rendőrszervező, okleveles belügyi gazdasági szakértő és mérlegképes könyvelő végzettségeket szereztem.
1976 óta dolgozom a rendészet és a közigazgatás különböző szerveinél. Különböző beosztásokban dolgoztam a Dunakeszi Kutyavezető-képző Iskolában, majd vezetői feladatokat láttam el gazdasági területen a BM Oktatási Főigazgatóságon, a Rendőrtiszti Főiskolán, a Bűnügyi Szakértő- és Kutatóintézetben és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban. Munkáim során közreműködtem új szervezetek létrehozásában, vezettem részjogkörű és önálló pénzügyi-gazdasági szervezetet, költségvetési alcímet és önálló költségvetési címet. 2011-ben a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság jogelőd intézetében titkárságvezetőként dolgoztam, majd logisztikai osztályvezetői beosztásba kerültem, 2015. január 01-jétől hivatalvezetői feladatokat látok el. A hivatali munka nem ismeretlen előttem, létrehoztam és működtettem már hasonló szervezetet.

 

Hitvallás
Hiszek az emberekben, értékelem az őszinteséget, a felelősségvállalást. A célom nem általában eljutni valahová, hanem jókedvűen, egymást segítve haladni a közös sikerek felé.
Az ügyek hivatali jellegű végigkísérése akkor is feladatunk, ha az ügy természete meghaladja a hatáskörünket vagy illetékességünket. Egy oktatási intézményben a hivatal akkor is oktat és nevel, amikor ügyet intéz.

Elérhetőség
Városi telefon: 06-26-795-906
Városi fax: 06-26-795-918
BM telefon: 24-611
BM fax: 24-580
Mobil: 06-20-315-7924
E-mail: imrene.czader@bm.gov.hu