sportnap1 Főosztályunkon 2021. június 25-én került megrendezésre a sportnappal összekötött állománygyűlés. Napjainkra a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály szervezeti kultúrájának szerves része lett a vidám és kötetlen sportnap, amelyen már harmadik alkalommal vehettek részt a munkatársak.
2021. június 18-án a BM Vizsgaközpont egy tájékoztató, egyeztető megbeszélést tartott a szakmai képzésben érintettek számára. A tájékoztatót Krauzer Ernő r. ezredes úr a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály vezetője nyitotta meg, majd Dr. Nagy Zoltán r. ezredes úr a BM Vizsgaközpont vezetője részletesen kifejtette a találkozó témáit.
Baranyai Henriett jutalom Baranyai Henriett karóra tárgyjutalmat vehetett át Schmehl János bv. vezérőrnagy úrtól a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnok Biztonsági és Fogvatartási helyettesétől.
Kopornyik Zoltán jutalmazása Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Kopornyik Zoltán szenior tréner kollégánk Pedagógus nap alkalmából átvehette a Köz Szolgálatáért Érdemjel Ezüst fokozatát. Vezetői, munkatársai, barátai, korábbi és jelenlegi tréning résztvevői nevében is nagyon büszkék vagyunk rá!
Botlik László síremléke 2021. május 10-én végső búcsút vettünk Botlik László szeretett munkatársunktól és barátunktól. Hamvai szülei mellett örök nyugalomra leltek a Pestszentlőrinci temető 25-ös parcellájában.
Botlik László

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BOTLIK LÁSZLÓ felejthetetlen munkatársunktól 2021. év május hó 10. napján 13.00 órakor, a Pestszentlőrinci temető nyitott ravatalozójában veszünk végső búcsút.

Hamvait szülei mellé a 25-ös parcella, 1 sor, 25-ös urnasírhelyébe helyezzük el. Cím: 1183 Budapest, Nefelejcs u. 101.

DRÁGA EMLÉKÉT KEGYELETTEL MEGŐRIZZÜK!

Az intézményünk szervezeti kultúrája részeként, az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is közösen ünnepeltük meg a nemzetközi nőnapot.
mühelymegbesz 1 2021. február 10-én a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály a szakmai vizsgák végrehajtása tárgyában műhelymegbeszélést szervezett.
továbbképzés zsaru

INTERJÚ A ZSARU MAGAZINBAN: Sajóvölgyi Anett r. alezredessel

6

A konferenciára és kiállításra 2020. szeptember 22-én került sor a COVID-19-re tekintettel fokozott egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett.

<< / 2 >>