Kopornyik Zoltán jutalmazása Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Kopornyik Zoltán szenior tréner kollégánk Pedagógus nap alkalmából átvehette a Köz Szolgálatáért Érdemjel Ezüst fokozatát. Vezetői, munkatársai, barátai, korábbi és jelenlegi tréning résztvevői nevében is nagyon büszkék vagyunk rá!
továbbképzés zsaru

INTERJÚ A ZSARU MAGAZINBAN: Sajóvölgyi Anett r. alezredessel

6

A konferenciára és kiállításra 2020. szeptember 22-én került sor a COVID-19-re tekintettel fokozott egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett.

Csoport

2020. július 1-jével a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztályon belül, az adyligeti objektumban megalakult a Belügyminisztérium Vizsgaközpont.

kutsera

INTERJÚ a Zsaru magazinban

Mi a lényege a rendőrségi állomány számára a Rendészeti alapvizsgának és a Rendészeti szakvizsgának.Többek között erről is beszélgettünk Kutsera Péter alezredessel, a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály Vezetőkiválasztási és Vezetőképzési Osztály osztályvezetőjével.

indul

2020 június 15-től újraindult a

Rendészeti alap- és szakvizsga felkészítés és vizsga

Nézze meg a felkészítés és vizsgaidőpontokat

sport

Sportpercek a főosztályon

Krauzer Ernő ezredes a BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály vezetője, a rendőrök képzésével, továbbképzésével kapcsolatos teendőkkel foglalkozik, munkája sokszínű, szerteágazó és néha tetemes. Azt mondja, birja, mert a rendszeres sportolás karbantartja.

interju

Krauzer Ernő ezredes a BM RVVTF főosztályvezetője. A rendőrök képzésének, továbbképzésének fontosságáról beszélgettünk vele, valamint arról, miért szükséges a közalkalmazottakból lett RIASZ-osoknak rendészeti alapismereteket szerezniük.

<< / 2 >>