Bűnmegelőzési tábor 2015 – Szülők véleményei

2015.10.28. 10:27

A gyerekeim már péntek délután azt kérdezték (még el sem hagytuk az iskola területét), hogy jöhetnek-e jövőre is. Nagyon köszönjük a sok személyes törődést.”

 

„Lányaim nevében szeretnék köszönetet mondani minden egyes szervezőnek és kísérőnek. Kicsit tartottam attól, hogy kamaszodó gyermekeim hogyan fogják magukat érezni, de a félelmem alaptalan volt. Ami nagyon jó volt, az az, hogy minden, amit én otthon tanítottam nekik a szakemberektől is elhangzott, így erősítve bennük a tanításokat. Köszönöm még egyszer azt a sok türelmet, odafigyelést, amit kaptak a táborozók!”

 

„Teljes mértékben elégedettek voltunk a táborral. Több táborban is jártak már gyermekeink, de ilyen magas fokú szervezettséget, odafigyelést, változatos programokat még sehol nem tapasztaltunk.
Nagyon köszönjük a lehetőséget! Reméljük, jövőre is élhetünk vele!”

 

„Nagyon köszönjük a lehetőséget, mert nagyon tetszett a gyerekeknek az egész hét. Csupán építő jelleggel szeretném megjegyezni, hogy az előre jelzett zárási időpontok csúszása okozott egy kis gondot. Az ebéddel nem voltak megelégedve a gyerekek, habár éhen soha nem maradtak.
Záráskor csak az egyik csoport nem kapott közös ajándékot, a többi 4 igen. Gyermekszemmel kicsit igazságtalannak érezték. Habár az emlékeztető csomagban talált dolgoknak nagyon örültek.”

 

„Köszönöm a jól megtervezett, megszervezett, változatos programokat, az élménydús öt napot és az összes felnőtt munkáját!”

 

„Nagy élmény volt, köszönjük!”

 

„Nagyon szépen köszönjük a rengeteg élményt, tudást, amit gyermekem a táborban szerzett! Jól érezte magát, és egészen másképp tekint a biztonságra, odafigyel olyan dolgokra (mint láthatósági mellény, bukósisak viselete) pl. biciklizéskor. Tiszteli a rendőröket, a tűzoltókat és a mai napig is élményeket elevenít fel! KÖSZÖNJÜK!”

 

Gyermekem alapvetően ismerte a bűnmegelőzésről elhangzott dolgokat. Azonban nagyon örült annak, hogy megbeszélték az elhangzottakat; kérdéseket tehettek fel, amelyre meg is kapta a számára érthetően megfogalmazott, hiteles válaszokat. Személy szerint nagyon köszönöm, hogy az, amit én is próbálok megtanítani a gyermekemnek, azzal együtt egy párhuzamos megerősítést kapott ebben a táborban. Ezen kívül, de nem utolsó sorban, nagyon köszönöm az egész hetet azért is, mert fantasztikus élményekkel gazdagodott gyermekem, melynek minden percét nagyon élvezte.”

 

„Kedves Szervezők!
A legtökéletesebb tábor volt minden szempontból, ahol eddig a gyermekem járt!
Köszönjük a rengeteg élményt és a kiváló szervezést!
További jó munkát kívánunk Önöknek!”

 

„Nagyszerű volt az egész, ezúton is köszönjük!”

 

„Nagyon szuper volt!!! Mindenkinek köszönjük a klassz hetet!!!”

 

„Szívesen mennénk jövőre is, már a kistesó részvételével.
Nagyon szépen köszönjük!! Igazán jó volt minden. Köszönjük a szervezőknek, segítőnek, az iskolának, és mindenkinek, aki részt vett és hozzátett.”

 

„Felejthetetlen volt a gyermek számára. Minden elismerésem azoknak, akik a táborért, a gyermekeinkért dolgoztak. Csak tisztelettel és hálával gondolok én is erre a hétre.”

 

„Kedves Szervezők, Programfelelősök, Kísérők!
Köszönjük ezt a felejthetetlen hetet. Olyan élményekben volt részük a gyerekeknek, amelyek meghatározóak lesznek későbbi életük során. Az emlékezetes és színes programokon túl olyan hasznos információkat kaptak a biztonságukkal kapcsolatban, amelyeken elgondolkoztak és magukévá tettek. Ezeket már most használják is (pl. jelszó módosítás, viselkedés idegenekkel, közlekedési szabályok). Ami pedig ennél is fontosabb: új szemléletet kaptak és nem csak bűnmegelőzési kérdésekben. A rendőrség és a közszolgálati társszervezetek munkáját megismerve sokkal tisztábban, jobban látják az értékeit; tisztelettel és partnerként tekintenek rájuk.
Köszönjük a gondoskodást, a részletekbe menőkig a figyelmességeket a szervezésben, tájékoztatásban és a programok lebonyolításában.
Ha javasolhatunk és kívánhatunk: folytatást :-) Szívesen részt veszünk rajta.”