Ünnepi állománygyűlés

boldog.karacsonyt

Krauzer Ernő főosztályvezető úr meghívására 2021. december 20-án a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály minden munkatársa karácsonyi állománygyűlésen vett részt.

„Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Nemcsak a Bibliában rögzült Isten szavában,
Nemcsak jó anyák mosolyában
Megannyi mozdulatában,
Lelkük minden zugában
Ott szeretet van.”

(Batta György: Egy mondat a szeretetről, részlet)


Krauzer Ernő főosztályvezető úr meghívására 2021. december 20-án a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály minden munkatársa karácsonyi állománygyűlésen vett részt. A távollévő kollégák MS Teams segítségével csatlakoztak az ünnepséghez. Nekik ezúton is jobbulást kívánunk!

Az ünnepi állománygyűlés – híven a főosztály szervezeti kultúrájához – színvonalas és megható karácsonyi műsorral fűszerezve került végrehajtásra. A hangulatos ünnepség üzenete az adventi gyertyák szimbólumaihoz kapcsolódott, legfőképpen a szeretethez.

Az ünnepségen átadásra kerültek az Év munkatársa címek, valamint különdíjak és egy Emléklap nyugdíjba vonulás alkalmából.

Szakterületükön végzett kiemelkedő munkájáért 2021-ben az Év munkatársa címet Baranyai Henriett r. őrnagy asszony, Smudla Szilvia szakpszichológus asszony, Endrődiné Kókai Lilla asszony és Csomor Balázs r. őrnagy úr vehette át. Főosztályvezető úr Díszoklevelet adományozott Balog Pál Gábor úr és Szász Ágnes úrhölgy részére, akik nagymértékben hozzájárultak a szervezeti kultúra művészeti szárnyának kibontakozásához. Rajzaik és festményeik megcsodálhatóak a remeteszőlősi objektum földszinti folyosóján.

Farkas Géza úr, aki két és fél éve a NISZ munkatársaként informatikusként a főosztály csapatát erősítette 2022. január 1-től véglegesen nyugállományba vonul.  Főosztályvezető úr a búcsú alkalmából köszönetet mondott kiváló munkájáért és Emléklapot adományozott számára.

Bemutatársa került az Oklevél, miszerint a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály egy gyönyörű hóbagoly nevelőszülője lett, neve Benjamin. Az örökbefogadás egy évre szóló kedves meglepetés az informatikai fejlesztésekben együttműködő SBP System munkatársaitól.

Az ünnepi köszöntők és díjak átadását követően az osztályvezetők az elmúlt 10 Év Munkatársa díj átadásával lepték meg Krauzer Ernő ezredes urat az állomány és saját maguk nevében.

Az ünnephez méltó, megható és minden jelenlévő számára feledhetetlen, különleges állománygyűlés Főosztályvezető úr zárszavával ért véget

A karácsonyi állománygyűlés után a megjelentek közös ebéden vettek részt.

Az adventi koszorú kör alakja az örök szeretetet, a gyertyák lángja a fényt, az örökzöldek a reményt jelképezik. Áldott karácsonyt!


A puha hóban, csillagokban,
az ünnepi foszlós kalácson
láthatatlanul ott a jel,
hogy itt van újra a karácsony.
Mint szomjazónak a pohár víz,
úgy kell mindig e kis melegség,
hisz arra született az ember,
hogy szeressen és szeressék.

S hogy ne a hóban, csillagokban,
ne ünnepi foszlós kalácson,
ne díszített fákon, hanem
a szívekben legyen karácsony.
(Szilágyi Domokos: Karácsony)

 

 

 

4699

4707

4689

4676

4674

4610

4616

4622

4627

4655

4636

4664

4639

4697

7404

benjamin_bagoly

boldog.karacsonyt