USA DELEGÁCIÓ FOGADÁSA

USA_3
2021. szeptember 29-én Dr. Leyrer Richárd, a BM Nemzetközi Főosztály vezetőjének kíséretében 3 fős USA delegációt fogadtunk konferenciatermünkben.

2021. szeptember 29-én Dr. Leyrer Richárd, a BM Nemzetközi Főosztály vezetőjének kíséretében 3 fős USA delegációt fogadtunk konferenciatermünkben. Vendégeinket Krauzer Ernő r. ezredes, főosztályvezető köszöntötte, majd ismertette a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály tevékenységét. A vezetőképzésről és a kiválasztásról Kutsera Péter r. alezredes, osztályvezető és Rigó Bernadett, a Kiválasztási Központ vezetője adtak részletes tájékoztatást az előzetes egyeztetésnek megfelelően. A főosztály tevékenységében fontos szerepet betöltő, a vezetők és munkatársak ismereteit bővítő továbbképzési rendszer bemutatását követően a delegáció tagjai az alkalmazott tréning módszert is megtekinthették Börcsök György tréner által vezetett vezetőképző tanfolyamon.

A találkozó eredményes szakmai tartalmát és jó hangulatát bizonyítja, hogy amerikai vendégeink október hónapban egy nagyobb stábbal visszatérnek, mert mélyebben szeretnék tanulmányozni vezetőképzésünket.

USA_1