Névjegyzék

Az alábbi linkeken a Belügyminisztérium felügyelete alá tartozó szakmák és szakképesítések tekintetében a szakmai, valamint képesítő vizsgák vizsgabizottságaiba delegálható személyek névjegyzékéről tájékozódhat.

A BM Országos Szakmai Vizsgabizottsági Névjegyzék címszó alatt a teljes névjegyzék áttekintésére van lehetősége, míg a BM Vizsgaközpont Tagi Névjegyzék címszó alatt a Belügyminisztérium Vizsgaközpontjának hatáskörébe utalt 12 szakképesítés vonatkozásában informálódhat a névjegyzékben szereplők köréről.

A névjegyzék használatához kérjük, hogy a Szakmák és szakképesítések kódszámai dokumentumot is szíveskedjen megtekinteni, mely az egyes vizsgabizottsági tagok neve mellett szereplő kódszámokhoz rendelt szakterületek beazonosítását szolgálja.

Figyelem!

A BM Országos Szakmai Vizsgabizottsági Névjegyzékben az 1-12. kódszámú szakterületek vizsgáztatási jogosultságainak érvényessége – tekintettel a koronavírus járvány aktuális helyzetére – 2022. március 31-ig, a tagi feladatok ellátásához szükséges felkészítésen való részvétel nélkül meghosszabbításra került. A felkészítések megtartására a járványhelyzet függvényében a későbbiekben kerül sor.

Utoljára frissítve: 2022.01.20.
BM Országos Szakmai Vizsgabizottsági Névjegyzék

BM Vizsgaközpont Tagi Névjegyzék

Szakmák és szakképesítések kódszámai