vttf

Tisztelt Látogatók!
A BM Rendészeti Vezetőkiválasztási, Vezetőképzési és Továbbképzési Főosztály telefonszámai
megváltoztak. Kérjük, hogy a jövőben a következő számokon keressenek bennünket.
Titkárság: 06 26 795-900 (BM 24-600)
Mentességi eljárás és tanúsítvány pótlás: 06 1 550-2122 (BM 24-635) vagy a 06 1 550-2125 (BM 24-633)

Köszönjük

OP JPG

Az NKI létrehozásával centralizálni kívánták az addigi szervezeteket és egy összehangoltabb, gördülékenyebb struktúrában működő szervezet létrehozása volt a cél - idézte fel a  Rádió Orient stúdiójában Bencsik Balázs, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója, akivel a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről, kihívásairól beszélgettünk.

A teljes cikket ide kattintva érheti el.


OP JPG Bővíti a funkcióit, a kor igényeinek megfelelő, felhasználóbarát, interaktív felületeket hoz létre, e-tanulással rendszerhasználati, módszertani támogatást valósít meg a BM Közigazgatási Személyzetfejlesztési Főigazgatósága – mondta a Rádió Orientnek Kiss Bernadett igazgató asszony.
rvtv-portál 2016. június 30-án a KSZF Továbbképzési Igazgatósága módszertani felkészítő foglalkozást tartott a továbbképzési rendszer programminősítő szakértői részére a 2/2013. (I.30.) BM rendeletben meghatározottak szerint. A felkészítés témája a programminősítési eljárás, a szakértői szakvélemény elkészítése, valamint a szakértői feladatok RVTV portálon történő ellátásával kapcsolatos aktualitások ismertetése volt. Az első alkalommal jelen lévő szakértők részére bemutatásra került a továbbképzési rendszer szakértői felülete.
IMG_0042a.jpg A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság 2016. június 30-án tartotta a Köztisztviselők és Kormánytisztviselők Napja alkalmából rendezett megemlékezését. Dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy, főigazgató úr az ünnepségen köszöntötte a Főigazgatóság közigazgatási személyzetfejlesztési feladatokat ellátó kollégáit, majd elismeréseket adott át.
OP JPG A közelmúltban fogadta el a parlament a Belügyminisztérium terrorellenes csomagját, amely alapján létrejön a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ (TIBEK). Az új terrorelhárítási irányelvekről, lehetőségekről, a lakosság felkészítéséről, s szervezetük felépítéséről Bodnár Zsolt ddtbk., a Terrorelhárítási Központ főigazgató-helyettese beszélt a Rádió Orientnek.
20160524_165615_002.jpg Prof. Dr. Korinek László jogász, kriminológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Belügyi Szemle főszerkesztője május 25-én ünnepelte 70. születésnapját. A Belügyminisztérium, a Magyar Rendészettudományi Társaság és a Belügyi Tudományos Tanács közös szervezésében május 24-én került sor Professzor úr köszöntésére a BM Duna Palota Széchenyi Termében, ahol a Belügyminisztérium vezetői, a Magyar Rendészettudományi Társaság, ...
Részvétel CEPOL képzésen A CEPOL szervezésében 2016. május 17-20. között Lisszabonban megrendezett „74/2016 Train the Trainers – Step 1” képzésen Magyarországot dr. Jankóné Lindmayer Anna, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság Vezetőképzési Igazgatóságának a vezetővé képző tréningek megtartásáért felelős tréner munkatársa képviselte. A tréningen a felnőtt tanulásról, az interkulturális különbségek jelentőségéről, a különböző ICT eszközök használatáról, a képzéseken nyújtott teljesítmény értékelésének jelentőségéről...
_DSC3413.JPG

Dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója 2016. május 26-án ünnepélyes keretek között adta át 140 belügyi dolgozónak az intézmény által szervezett rendészeti vezetővé és mestervezetővé képző tanfolyamok, valamint a minősítő trénerképző tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványt.

OP PNG Dolgozott már Koszovóban és Bosznia-Hercegovinában is misszióban, de igazi szívügye a bűnügyi helyszínelés és a fegyverszakértői tevékenység Tóth István nyugalmazott rendőr alezredesnek, aki jelenleg a BM bűnügyi laborját is vezeti. Sokrétű, színes karrierjéről és szakmája rejtelmeiről a Rádió Orientnek mesélt.
<< / 9 >>