Vagyonőri vizsgaközpont

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság E-000214/2014 számon nyilvántartásba vett felnőttoktatási intézmény. Főigazgatóságunk végzi a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal utánpótlását biztosító migrációs ügyintézők képzését.

A Főigazgatóság a komplex szakmai vizsga szervezésére kijelölt intézményekről szóló 58/2012. (XI. 27.) BM rendelet felhatalmazása alapján jogosult valamennyi, a belügyminiszter felügyelete alá tartozó szakképesítés komplex szakmai vizsgájának szervezésére.

Munkatársaink több mint 20 éves gyakorlati tapasztalata biztosítja a Főigazgatóság alapvető szervezési tevékenységébe tartozó személy- és vagyonőr, fegyveres biztonsági őr, biztonságszervező, közterület-felügyelő és migrációs ügyintéző szakképesítések vizsgáinak magas színvonalú végrehajtását.

A hatályos jogszabályi környezet és az azzal szoros összefüggésben lévő szakmai ismeretek naprakész alkalmazása, a képző intézményekkel fenntartott folyamatos kapcsolat és a problémák megoldásában mutatott kreatív és rugalmas tevékenység hozzájárul vizsgaszervezési feladataink sikeres ellátásához.

A Főigazgatóság ars poeticája, hogy a szervezésünkben végrehajtott komplex szakmai vizsgákkal piacképes tudás birtokában, professzionális szakemberek kerüljenek a munkaerő piacra.