Szervezet

A Közigazgatási Személyzetfejlesztési Igazgatóságon belül két osztály látja el a közigazgatási személyzetfejlesztési feladatokat: a Személyügyi Szolgáltatási Osztály, valamint a Személyzetfejlesztési Módszertani Osztály.

 

A Személyügyi Szolgáltatási Osztály főbb feladatai körében szakmailag felügyeli a tartalékállomány egységes nyilvántartását biztosító informatikai rendszert (TARTINFO), az egységes közigazgatási pályáztatási, kiválasztási rendszert és toborzási adatbázist (KÖZIGÁLLÁS), valamint az integrált humánerőforrás-gazdálkodást támogató informatikai rendszert (KSZSZR), továbbá ügyfélszolgálati teendőket lát el, és biztosítja a zavartalan szakmai működést.

A Személyügyi Szolgáltatási Osztálynak két szakmai csoportja van: a Nyilvántartási Csoport és a Toborzási Csoport.

 

A Személyzetfejlesztési Módszertani Osztály főbb feladatai körében a  munkakör alapú rendszer (MAR) kialakítása érdekében módszertani támogatást nyújt, valamint a közszolgálati teljesítményértékelési folyamatban (TÉR) informatikai és módszertani támogatást nyújt.

A Személyzetfejlesztési Módszertani Osztálynak két szakmai csoportja van: a Tervezési és Munkakörelemzési Csoport és a Teljesítményértékelési és Módszertani Csoport.