Dr. Sike Veronika

Kiss Bernadett
Közigazgatási Személyzetfejlesztési Igazgatóság
igazgató

Szakmai háttér
Tanulmányaimat a Szent István Egyetemen végeztem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon pályaválasztási tanácsadóként, majd később egyetemi végzettséget szereztem Vezetés és Szervezés szakon humánerőforrás menedzserként. Munkám középpontjában a képzéseken keresztül mindig az ember állt. 2007-ben kerültem a közigazgatásba, ahol képzések szervezésével, kis szünet után a közigazgatási képzések minőségirányításával foglalkoztam az NKE Vezető és Továbbképzési Intézetében központvezető-helyettesként. Ezt követően a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal intézményében fejlesztési és módszertani osztályvezetőként a tartalékállománnyal, az életpálya kidolgozásával és a munkakör alapú rendszerrel foglalkoztam munkatársaimmal. A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság állományába 2014. december 1-jét követően csatlakozott szervezeti egységem, ahol személyügyi szolgáltatási osztályvezetőként a TARTINFO, a KÖZIGÁLLÁS és a KSZSZR rendszerek szakmai ellátását irányítottam. 2015. december 1-jétől igazgatóként a közigazgatási személyzetfejlesztés körébe tartozó szakterületeket vezetem.
Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy személyügyi központként a közszolgálati teljesítményértékeléssel, a pályáztatási és kiválasztási eljárással, a munkakör alapú rendszer keretén belül a munkakör elemzéssel, értékeléssel, munkaköri pótlékkal, a tartalékállománnyal és a kormányzati személyügyi szolgáltató rendszerrel összefüggő feladatokat, és mindezekhez kapcsolódó szakmai üzemeltetést, módszertani és ügyfélszolgálati tevékenységet ellátva támogassuk a szervezeteket személyügyi, humánerőforrás gazdálkodási feladataik sikeres teljesítésében.

Hitvallás
Ha szereted a munkád, soha többé nem kell dolgoznod.
Úgy vélem, hogy nem csak dolgozni, de élni is csak pozitív szemlélettel lehet. Hittel, szorgalmas, pontos, színvonalas munkát végezve nézni előre és építeni a jövőt, úgy, hogy az mások hasznára váljék.

Elérhetőség
Városi telefon: 06-1-4435-988
Városi fax: 06-1-391-3503
BM telefon: 36-648
BM fax: 38-713
Mobil: 06-70-436-2512
E-mail: kiss.bernadett@bmkszf.hu