Krauzer ErnőKrauzer Ernő r. ezredes
főosztályvezető

Szakmai háttér
1986-ban kerültem a rendőrség hivatásos állományába tiszthelyettesként. Elvégeztem a BM Tiszthelyettes-képző Iskolát, a VCSÉK BM Kun Béla Zászlósképző Iskolát, a Rendőrtiszti Főiskolát, majd a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolát.
1986-tól 1996-ig a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságán dolgoztam közrendvédelmi és bűnügyi területen. 1996-tól 2012-ig a Budapesti és az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolában tanári, majd vezetői beosztást töltöttem be. 2012. január 16-tól a BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóságra kerültem.
2013. szeptember 1-jétől az újonnan alakult Továbbképzési Igazgatóság vezetője lettem, amelynek alapvető feladata a rendészeti továbbképzési rendszer működtetése, a rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjainak továbbképzési kötelezettségeinek segítése, a Rendészeti Vezetőképzési, Továbbképzési és Vizsgaportál üzemeltetése, folyamatos fejlesztése, valamint a rendészeti feladatokat ellátó személyek, illetve a személy- és vagyonőrök továbbképzésével és vizsgáztatásával kapcsolatos feladatok ellátása, továbbá a belügyminiszter felügyelete alá tartozó OKJ-s szakképesítésekkel kapcsolatos tevékenységek végrehajtása. A továbbképzési igazgatói tevékenységek mellett ellátom a főigazgató-helyettesi feladatokat is.
Nagy hangsúlyt fektetek a precíz, mindenre kiterjedő, alapos, minőségi munkavégzésre, a munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítására, a jó munkahelyi légkör és a kollégákkal közvetlen munkakapcsolat kialakítására, az Igazgatóság szolgáltató jellegű működésére.

Hitvallás
Hiszek a tisztességben, becsületben, őszinteségben, példamutatásban. Hiszem, hogy a tisztességesen elvégzett munkának meglesz az eredménye. Hiszem, hogy a sport az egészség megőrzése mellett acélozza a kitartást, az akaraterőt, erősíti a mentális képességeket, valamint összekovácsolja a közösségeket, emberi tartást ad.

Elérhetőség
Városi telefon: 06-1-550-2120
Városi fax: 06-1-550-2146
BM telefon: 24-638
BM fax: 24-690
Mobil: 06-20-234-3554
E-mail: erno.krauzer@bm.gov.hu