Prof. Dr. Korinek László május 25-én ünnepelte 70. születésnapját

20160524_165615_002.jpg
Prof. Dr. Korinek László jogász, kriminológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Belügyi Szemle főszerkesztője május 25-én ünnepelte 70. születésnapját. A Belügyminisztérium, a Magyar Rendészettudományi Társaság és a Belügyi Tudományos Tanács közös szervezésében május 24-én került sor Professzor úr köszöntésére a BM Duna Palota Széchenyi Termében, ahol a Belügyminisztérium vezetői, a Magyar Rendészettudományi Társaság, ...

Prof. Dr. Korinek László jogász, kriminológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Belügyi Szemle főszerkesztője május 25-én ünnepelte 70. születésnapját.

A Belügyminisztérium, a Magyar Rendészettudományi Társaság és a Belügyi Tudományos Tanács közös szervezésében május 24-én került sor Professzor úr köszöntésére a BM Duna Palota Széchenyi Termében, ahol a Belügyminisztérium vezetői, a Magyar Rendészettudományi Társaság, a Belügyi Tudományos Tanács vezető tisztségviselői, valamint az országos hatáskörű szervek vezetői is részt vettek.

Az ünnepeltet köszöntötte, és érdemeit méltatta dr. Finszter Géza ny. r. ezredes. Dr. Pintér Sándor belügyminiszter nevében köszöntőt mondott, és elismerést adott át Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár.

A Magyar Rendészettudományi Társaság nevében dr. Janza Frigyes ny. r. vezérőrnagy, a Belügyi Tudományos Tanács nevében dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy ajándékot adott át.

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság valamennyi munkatársa nevében Prof. Dr. Korinek László úrnak további erőt és egészséget, magánéletében sok boldogságot, szakmai életében pedig további eredményeket kívánunk.


A rendezvényen készült képek a Galériában megtekinthetők.